Προφίλ

Στη σχολή οδηγών «Κιουλάφας» μπορεί κανείς να απευθυνθεί για διπλώματα όλων των κατηγοριών, καθώς και για ανανεώσεις διπλωμάτων.

Με τη πολυετή πείρα μας στην εκπαίδευση οδήγησης αυτοκινήτων και μηχανών, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, την επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η σχολή διαθέτει ιδιαίτερα υψηλό δείκτη επιτυχίας και εκμάθησης.

Σε ό,τι αφορά στο μηχανάκι 125 cc, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σκούτερ ή σε μηχανάκι της ίδιας κατηγορίας με συμπλέκτη.

Φυσικά, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς και για επαγγελματικά σας διπλώματα, όλων των κατηγοριών (Γ - φορτηγό, Δ - λεωφορείο, Γ & Ε - νταλίκα).

Να σημειωθεί ότι στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως και στις υπόλοιπες φυσικά, οι τιμές της σχολής είναι πολύ καλές και κυμαίνονται στο «πνεύμα» της εποχής.

Καινούργιος εξοπλισμός

Διαθέτουμε πλήρως ανανεωμένο μηχανοκίνητο στόλο, καθώς και μηχανήματα που απαιτούνται για την εκπαίδευση των μαθητών, θεωρητική και πρακτική.

Στο χώρο, μάλιστα, διατίθεται και αίθουσα με προτζέκτορα και διαδραστικό πίνακα, για την καλύτερη δυνατή θεωρητική εκπαίδευση των μαθητών.

Ο νέος μας χώρος έχει διαρρυθμισθεί και διακοσμηθεί έτσι ώστε να είναι μοντέρνος και σε νεανικό ύφος.

Ασφάλεια

Πάνω απ’ όλα, όμως, στόχος της σχολής οδηγών «Κιουλάφας» είναι η ασφάλεια των υποψήφιων οδηγών με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό, άλλωστε, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, τόσο στη θεωρητική, όσο και στην πρακτική εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σχολή ή να επικοινωνήσετε στα 6947 301 007, 6948 260 816 και 22513 00394.